Ekonomi

Yozgat’ta ucuz halı satışları yoğunluk yarattı

Yozgat’ta ucuz halı satışları yoğunluk yarattı

YOZGAT – Ankara’da bir halı firmasının depolarını su basması nedeniyle Yozgat’ta ürünlerini maliyetine satacağını açıklamasının ardından vatandaşlar satış noktasına akın etti. İçeri girip halı almak için birbirleriyle yarışıyorlar.

vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Ankara’da bir firmanın halı deposunu su basması sonucu tahrip olan halılarını maliyet fiyatına satışa sundu. Yozgat’ta tırlarla getirilen halıları firma hediye etti. Maliyetine satılan halıları haber alan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde satış noktasında yoğunluk oluşturdu. Ucuz halı almak isteyen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Ankara’daki depolarında halıların yağmurdan dolayı zarar gördüğünü belirten firma çalışanı Hakan Güldaş, “Halı fiyatlarını uygun fiyata veriyoruz. Halıları piyasaya göre 1/3 fiyattan satıyoruz. Satışlarımız çok üst düzeyde ilgi ve alaka ile devam ediyor. Herkesi bekleriz.” söz konusu.

Halı almak isteyen müşterilerden Yalçın Sarıkaya, sosyal medyada maliyetine satış yapıldığını gördüklerini belirterek, “Öncelikle firmaya hayırlı olsun. Yozgatımıza böyle bir imkan sağladılar, biz de bu imkanlardan yararlanıyoruz. Halıların fiyatı uygun. Halıların fiyatı uygun. Yoğunluk vardı, geldiğimizde çoğu satıldı, biz de kendimize halı bakıyoruz.” konuştu

Halı almaya gelen Hüseyin Durusu, “Evliyim, evimi döşeyeceğim ve halıları ona aldım. Kampanya nedeniyle Yozgat’ı değerlendirmek istedik. Daha uygundu, dahası vardı” dedi. onun sözleriyle.

pozantiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu