Haber

ZONGULDAK MADEN KAZASINDA SON DURUM NEDİR? Zonguldak maden kazası son dakika haber ve gelişmeler!

Toplam 280 kişinin çalıştığı madende çalışanların yakınları haberler Almak için saatlerce bekledi. Kurtarma ekipleri zamana karşı yarışarak enkaz altındaki 4 personele ulaşmayı başardı. Peki Zonguldak maden kazasında son durum ne? Zonguldak’ta maden kazası Son dakika haberler ve gelişmeler! Detaylar haberimizde…

ZONGULDAK MADEN KAZASINDA SON DURUM NEDİR?

Çöken madende yaralananlara olay yerinde ilk müdahale yapılırken, Coşkun Atalay, Rıfat Öztürk, Ergün Üstün ve Sercan Hasan hastaneye kaldırıldı. Maalesef 25 yıllık maden işçisi Ramazan Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı personel ise tedavi altına alındı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu madene giderek olayla ilgili bilgi aldı ve kurtarma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Çökmenin madenin küçük bir bölümünde tavanın çökmesi sonucu meydana geldiğini belirterek, diğer çalışanları etkilemediğini vurguladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kazayı araştırmak üzere uzman müfettişlerin görevlendirildiğini açıkladı.

Hayatını kaybeden maden işçisi Ramazan Yıldırım, Ormanlı Beldesi terminal bölgesinde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Bu acı olay, maden bölümündeki güvenlik tedbirlerinin değerini bir kez daha gündeme getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu