Yaşam

Tom Holland, Zendaya’nın Doğum Günü’nü Kutladı

Tom Holland, tüm takipçilerine Zendaya’nın doğum günü olduğunu ve onu ne kadar sevdiğini hatırlattı. Zendaya’nın 27. yaş gününü kutlayan Tom Holland, Zendaya’nın dalış yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak “Doğum günü kızım” yazdı.

Tom Holland Instagram Hikayesi

İlişkilerini olabildiğince gizli tutmayı tercih eden Zendaya ve Tom Holland, çok az ama etkili paylaşımlar yapıyor. Eylül ayında Elle America ile yaptığı röportajda bağlantısından bahseden Zendaya, “Hayatımın bazı bölümlerinin halka açık olduğunu kabul ettim. Normal bir insan olamam, hayatımı yaşayamam ve sevdiğim kişiyi sevemem. Ama aynı zamanda paylaştıklarımı kontrol etme hakkım da var. Huzuru korumak ve bazı şeylerin özel olmasını sağlamak ama aynı zamanda yaşamaktan korkmamakla da ilgilidir. Saklanamazsınız. “Bu da hiç eğlenceli değil” dedi.

Mart 2022’de Boston’da ‘Challengers’ filminin çekimleri sırasında gördüğü ilgi değişikliğini anlatan Zendaya, “Son ‘Örümcek Adam’ filmi ve son ‘Euphoria’ sezonundan sonra inanılmaz bir değişim yaşandı. Daha önce bazı yerlere gidebiliyordum ve giriş çıkışlarda sorun yaşamıyordum. Ama geçen baharda Boston’dayken doğruca eve gitmek zorunda kaldım çünkü bu çok fazlaydı. Herkes bir barda ya da başka bir yerdeyken ‘Çok isterdim ama sanırım herkesin gecesini mahvedeceğim’ derdim. Çünkü ben oradayken o kadar eğlenceli değil” dedi.

habersumbas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu