Haber

Sosyal medya alev aldı! Simge Sağın’dan Galatasaray’ın yıldızı İcardi’nin paylaşımına olaylı yanıt!

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, ilk günden itibaren özel hayatı ve performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Eski eşi Wanda Nara ile yaşadıklarının dışında birçok ünlü isimle de tanınan Muro Icardi, bu sefer Simge Sağın ile gündeme geldi.

Icardi’nin başarılı performansı sonucunda Simge Sağın’ın Aşkın Olayım şarkısının müziği hayranları tarafından kendisine ithaf edildi. Mauro Icardi bu müzikle adeta bütünleşmiştir.

Dün Mauro Icardi ile ünlü pop şarkıcısı Simge Sağ arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Mauro Icardi, Simge Sağın’ın şarkıcısını sosyal medya hesabından Simge Sağın’ı etiketleyerek paylaştı.

Simge Sağın’dan yürekten yanıt!

Ünlü müzisyen Simge Sağın, Mauro Icardi’nin bu paylaşımına kayıtsız kalamadı. Icardi’nin paylaşımını sosyal medya hesabından alıntılayarak kalp emojisiyle yayınladı.

Takip etmeye başladılar

İkili ortada geçen bu diyalog sonrası birbirlerini takip etmeye başladılar. İkili, paylaşımın ardından sosyal medyanın gündemine oturdu. Beşiktaş’tan Simge Sağın, sarı-kırmızılı taraftarların gözdesi oldu.

ovacik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu