Ekonomi

Setur müşteri memnuniyetinde bir numara

SIA Insight tarafından gerçekleştirilen müşteri memnuniyeti araştırmasında Setur, aradan geçen iki yılın ardından 2022 yılında en çok memnuniyet sağlayan şirket oldu. Türkiye’nin lider turizm şirketlerinden biri olan Setur, 2022 yılı için yaptığı değerlendirmede segment endeks değerinin üzerinde bir performans elde ederek müşteri memnuniyetinde üst üste üçüncü kez liderliğini koruyor.

“3 yıldır sektörümüzün kesintisiz lideri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Setur’un müşteri memnuniyetini her kuralında ön planda tuttuğunu, gelişen ve farklılaşan bir müşteri deneyimi yaratmak için sürekli kendini yenilediğini belirten Setur Turizm İşletme Müdürü Oktay Temeller, “Setur olarak tüm paydaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan süreçler tasarlıyoruz. Müşterilerimizin farklı taleplerine cevap veren ve onlar için benzersiz bir deneyim yaratan bir anlayışla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Çabalarımız sonucunda 3 yıldır müşteri memnuniyetinde sektörümüzün kesintisiz lideri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Müşterilerine en iyi ve kapsamlı hizmeti verebilmek için hizmet ağını güçlendirmeye odaklanan Setur, 2022 yılında yetkili seyahat acentesi sayısını bir önceki yıla göre yüzde 24 artırdı. Müşterilerinin taleplerine anında cevap verebilmek ve beklentilerine en uygun alternatifleri sunabilmek için satış elemanı kadrosunu bir önceki yıla göre yüzde 43 oranında genişletti. İşbirliği yaptığı otel sayısı %15 arttı. Setur, iptal ve iade gibi süreçlerde müşterilerine en kısa sürede cevap vererek müşteri memnuniyetindeki liderliğini sürdürmüştür.

Setur, müşteri deneyimini ve memnuniyetini her alanda en üst düzeye çıkarmak için online satış kanallarını da yeniledi. Yenilenen Setur.com.tr ve Setur taşınabilir uygulaması, kullanıcı dostu arayüz tasarımları, Setur’un sunduğu tüm hizmetlere kolay ve hızlı erişim, seyahatin önündeki sorunları ortadan kaldırmaya ve hayatı zenginleştirmeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu