Haber

SES Partisi yerel seçimlere girmek istiyor

MELTEM KARAKAŞ

Türkiye’nin Sesi Partisi (SES) Genel Başkanı Ayhan Bilgen, Eskişehir’de; Yerel demokrasiye büyük önem verdiklerini ve yerel seçimlere parti olarak girmek istediklerini ifade eden Bakan, “Hem Meclis üyeliklerinde hem de belediye başkanlıklarında aktif görev almak istiyoruz” dedi.

Türkiye’nin Sesi Partisi (SES) Genel Başkanı Ayhan Bilgen, Eskişehir’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yerel seçimlerde aktif rol almak istediklerini belirten Bilgen, ulusal demokrasiden çok yerel demokrasiyi önemsediklerini söyledi.

“YEREL SEÇİMLERE GİRMEK İSTİYORUZ”

Bilgen yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yeni bir parti olarak yerel seçimlere yetişmek ve katılmak istiyoruz. Bunu özellikle parti siyasetimiz açısından önemsiyoruz, çünkü yerel demokrasiyi ulusal demokrasiden öncelikli görüyoruz çünkü demokrasi dediğiniz şey kökten değişimdir. Tabandan tabana Toplumsal talep siyaseti şekillendiriyor Türkiye’de yerel seçimlerde son genel seçimlerdeki gibi bir kutuplaşma ve kutuplaşmanın olmamasını, liyakat, liyakat, kalite yani liyakate dayalı bir tercih şekillendirmeyi siyaseten değerli gördüğümüzde, partizan eğilimlerle değil, şehrin sorunlarını çözebilme kapasitesi.Biz sorumluluk almak istiyoruz.Tabii ki vakit erken.Hazırlıklarımızı yapıyoruz.Yıl içinde muhtemelen yol haritamızı daha somut bir şekilde şekillendirmiş olacağız. sonbahar.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu