Haber

Reza Zarrab’a aşık olduğu iddiasıyla gündeme gelen Hadise’den İçten Yorum: Yeni Bir Aşk mı Doğuyor?

Magazin gündeminden düşmeyen isimler arasında yer alan Hadise yine gündem yaratan ünlülerden biri oldu. Mehmet Dinçerler ile kısa süren evliliğinin ardından verdiği konserlerle dikkatleri üzerine çeken Hadise’nin Ebru Güneş’in eski eşi Reza Zarrab ile birlikte olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Hadise’nin Fransız kickboks şampiyonunun sosyal medya hesabındaki paylaşımını yürekten paylaşması gündemi yeniden hareketlendirdi.

Detaylar içeriğimizde ?

Biliyorsunuz ki Hadise magazin dünyasının sıcak gündeminden bir an olsun düşmeyen ünlülerden biri. Hadise’nin adını müzik ve konserlerinin yanı sıra aşk hayatıyla da sık sık duyuyoruz.

Nisan sonunda iş adamı Mehmet Dinçerler ile dünyaevine giren Hadise, henüz 5 aylık evliydi. Ünlü müzisyen, sanat hayatını sınırladığını öne sürdüğü Dinçerler’den psikolojik baskı gördüğünü iddia etti.

Ünlü şarkıcı, eşinden herhangi bir maddi veya manevi tazminat karşılamadı. Magazin gündemine oturan çift, Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen davada tek celsede boşandı.

Belki hatırlarsınız Seren Serengil, geçtiğimiz yıl evlenmeden önce ve sonra hakkında birçok tartışma yapılan Hadise’nin Ebru Güneş’in eski eşi Reza Razzab ile arasında yasak aşk yaşadığını iddia etmişti.

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Anlatmam’ programında günlerdir konuşulan Hadise ile Reza Zarrab’ın aşk yaşadığı dedikoduları alevleniyor.

Zarrab’ın Ebru Gündeş ile evliyken Hadise ile birlikte olduğu iddiaları magazin dünyasında kaosa neden oldu. Hadise ise tüm tezleri yalanladı.

Günlerdir magazin manşetlerinde yer alan Hadise, yeni bir sosyal medya yorumuyla yeniden gündem oldu.

Şarkılarıyla akıllarda kalan Hadise, Fransız kickboks şampiyonu Cyril Benzaquen ile anılmaya başlandı.

Bunun nedeni ise dünyaca ünlü sporcu Cyril Benzaquen’in sosyal medya paylaşımına yaptığı içten yorum oldu.

“Yeni bir aşka yelken açtı mı?” normal karşılanmaya başlandı.

Konuyla ilgili görüşleriniz nelerdir?

Yorumlara git…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu