Teknoloji

Pokemon Sleep Kısa Sürede İlgi Odak Noktası Oluyor

Yakın zamanda Android ve iOS tabanlı cihazlar için piyasaya sürüldü. Pokémon Uykusu , kısa sürede yoğun ilgi gördü. Detaylar burada sizi bekliyor.

Niantic ve Select Button tarafından geliştirildi ve Pokémon ŞirketiPokemon Sleep tarafından geliştirilen oyun ilk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda ve Latin Amerika’da yayınlandı.

Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştirilen oyun, telefonun mikrofonunu ve hız göstergesini kullanarak oyuncunun uykusunu takip ediyor ve uyku sürenizi uzatarak çeşitli ödüller kazanabiliyorsunuz.

Başlangıçta bize verilen Snorlax ile uyku düzenini gözlemledikten sonra, tercihen Pokemon GO Plus+ ses efektlerini uyku zamanını hatırlatmak için kullanabiliriz.

Snorlax’ı gün içinde besleyerek onu daha güçlü hale getirebilir ve daha fazla Pokemon çeşidini çekebiliriz. Snorlax’ın puanını makul kilometre taşlarına getirerek seviye atlayabilir ve uyku sırasında daha elit Pokemonların bize gelmesini sağlayabiliriz. Ayrıca üç farklı uyku türü vardır: Dozing, Snoozing ve Slumbering.

Oyuncuların Yeni Gözdesi Pokemon Sleep

Uyurken Pokemon yakalamayı teşvik eden Pokemon Sleep, piyasaya sürülmesiyle büyük ilgi gördü. Öyle ki App Store listelerinde kısa sürede altıncı sıraya kadar yükseldi. The Pokemon Company ise aynı başarıyı Pokemon GO ile yakalamayı hedeflediğini söyledi.

Öte yandan oyunun popülaritesinin yanı sıra çeşitli eleştirilere de maruz kaldığını unutmayalım. Bunun en önemli sebepleri ise uyku takibi esnasında ekranın açık kalması ve yapılması gereken günlük görevlerin sıkıcı olması.

Oyunun başarısı, uykuyla ilgili teknolojilere ve giyilebilir cihazlara olan ilginin arttığı bir dönemde geldi. Apple, Garmin ve Whoop dahil olmak üzere çeşitli şirketler uyku alışkanlıklarını takip ederken, diğerleri de kullanıcıların uyku kalitesini iyileştirmek için yeni teknolojiler geliştirmeye odaklanıyor.

beylikduzuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu