Haber

NN Hayat ve Emeklilik, Kadının Güçlenmesi İlkelerini (WEPs) imzaladı

Çeşitlilik ve kapsayıcılık yaklaşımını benimseyen NN Hayat ve Emeklilik, dünyanın en değerli küresel özel sektör girişimlerinden biri olan Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi İlkeleri’nin (WEPs) imzacıları arasında yer almakta ve kadınların ekonomik hayatın her alanında yer alabilmeleri için çalışmaktadır. departman ve her düzeyde. alınmış.

Dünyanın önde gelen sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden biri olan NN Group bünyesinde faaliyet göstermektedir. NN Hayat ve Emeklilik çeşitlilik ve kapsayıcılık alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. NN Hayat ve Emeklilik, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadını Güçlendirme Birimi (UN Women) ve Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi ortaklığında kurulan dünyanın en değerli özel sektör girişimlerinden biri olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri’nin (WEPs) imzacısıdır. Ortada kalifiye oldu.

İmzaladığı imza ile toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyeceğini, kadınların iş hayatında daha fazla rol almasını sağlayacağını, hayatın her alanında ve düzeyinde kadının varlığını güçlendirmek için harekete geçeceğini ve Kadını Güçlendirme İlkeleri’ne bağlı kalacağının sözünü verdi.

“Kadınların kariyerlerinde ilerlemelerini destekliyoruz”

NN Life and Pension Genel Müdürü Anna Grzelonska, “Çeşitlilik ve kapsayıcılık, şirket stratejimizin değerli bir modülünü oluşturuyor. Kadın-erkek eşitliğine inanır, her alanda eşitlikçi bir yaklaşım benimseriz. Tüm NN Group şirketleri olarak ekonomik ve toplumsal gelişmenin değerli ölçütlerinden biri olan kadın ve erkeğin sosyal ve iş hayatındaki yerini dengeleme sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve farklılıklarımızın en büyük gücümüz olduğuna inanıyoruz. Çeşitlilik ve kapsayıcılık faaliyetlerine büyük değer veriyoruz ve bu alanda sürekli gelişiyor ve dönüşüyoruz. Şirketimizde yüzde 55 kadın çalışan oranımız ve yüzde 50 kadın yönetici oranımız var. Kadınların evlilik ve çocuk sorunlarına takılıp kalmamalarını, kariyer yapabilmelerini ve doğum izinlerini diledikleri gibi kullanabilmelerini önemsiyoruz. Doğum iznini 16 haftadan 24 haftaya, babalık iznini 1 haftadan 3 haftaya çıkardık. Kadını Güçlendirme İlkeleri (WEPs) sözleşmesini imzalayarak topluma örnek olmayı ve bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu