Haber

Mudanya’da Ramazan Bereketi Artıyor

Mudanya Belediyesi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımına başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yıl boyunca Zeytin Dalı birimiyle Mudanya halkının yanında olan Mudanya Belediyesi, ramazan ayında da yardım kolilerini vatandaşların evlerine ulaştırmaya başladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalıların iftarlarını açmaları için belediye önüne ve Güzelyalı Mahallesi’ne Ramazan çadırı kurduklarını belirterek, “Birlik ve beraberliğin öneminin arttığı bu güzel ramazan ayında, dayanışma ve dayanışmanın en çok hissedildiği Mudanyalı hemşehrilerime ve ilçemize yerleşen depremzede vatandaşlarımıza Ramazan kolilerimizi ulaştırıyoruz.

Yemek kutumuzda her ailenin temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak gereçler bulunur. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk ve sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda her temelde vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Bu toprakların merhametini, bu toprakların insanlarıyla, çok sevdiğim Mudanyalılarla paylaşmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi Mudanya’da kimse yalnız kalmaz, hiçbir çocuk yatağa aç girmez. Ürettiklerimizi sevgiyle paylaşmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu