Haber

Icardi’nin Wanda Nara ile verdiği pozların ardından Simge Sağın’ın paylaştığı hikaye çok konuşuldu.

Galatasaray taraftarının sevgilisi Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile 10. yaşını kutladı. Icardi’nin Wanda Nara’ya olan aşkı sosyal medyada çok konuşuldu. Icardi’nin Wanda Nara’nın üstsüz paylaşımı sosyal medyada da nasibini aldı. Bugün Simge Sağın bir haber paylaştı. Hikayesinde, ‘Ne güzel yalan, ne güzel inandım, bugün yokum yarın yokum. “Nasıl yaşadım” sözleri, Icardi’ye bir gönderme olarak algılandı.

Wanda Nara ile barışan Mauro Icardi, birlikteliklerinin 10. yılını romantik bir şekilde kutladı ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Icardi, ‘Karım, tek aşkım, kraliçem, çocuklarımın annesi’ dedi. Seni seviyorum ve seni hayatımın geri kalanında seveceğim kraliçem” Wanda, Nara’ya aşkını haykırdı.

Geçtiğimiz gün sosyal medyada Simge Sağın ile Mauro Icardi’nin birbirini takip etmesi çok konuşulmuştu.

Simge Sağın, Beşiktaş’ı takibi bırakıp Mauro Icardi’yi takip etmeye başladı. Icardi, Simge Sağın’ı “Aşkın olayım” müziğine etiketledi. Simge de o gönderiyi kendi hikayesinde paylaştı.

Icardi, Wanda Nara ile fotoğraflarını paylaştıktan sonra Simge Sağın’dan bir şarkı paylaşımı geldi.

Simge Sağın, “Ne güzel” şarkısının sözlerini paylaştığında sosyal medyada herkes bunun Icardi’ye gönderme olduğunu düşündü.

Simge Sağın’ın sosyal medyadaki paylaşımına şu yorumlar geldi?

?

?

?

?

?

?

?

Simge Sağın’ın hep böyle hikayeler paylaştığını söyleyen hayranları da oldu?

İşte böyle arkadaşlar. Icardi’nin aşk hayatını yakalamaya çalışıyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu