Haber

Gülcemal dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? İşte Gülcemal konusu ve oyuncuları!

FOX TV yepyeni bir dizi ile geliyor. Başrollerini Melis Sezen ve Murat Ünalmış’ın paylaştığı Gülcemal dizisi için geri sayım başladı.

Fragmanlarıyla büyük ilgi toplayan Gülcemal dizisi bu akşam 20:00’de FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan yazıyor.

Merakla beklenen ekranların yeni dizisinde Murat Ünalmış Gülcemal karakterine, Melis Sezen ise Deva karakterine hayat veriyor.

Gülcemal dizisi için araştırmalar hız kazandı. Peki Gülcemal dizisi nerede çekiliyor? Gülcemal uyarlaması mı yoksa gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler, konu ve oyuncular…

Gülcemal dizisi konusu

Anneleri çocukken başka bir adama kaçmak için terk edilen iki kardeş Gülcemal ve Gülendam’ın hayatı, annelerinin gidişiyle paramparça olur. Zorluklar içinde büyüyen iki kardeş, yıllar sonra Bursa’ya dönerek kendilerine gıpta edilecek bir hayat kurar.

Gülcemal’in tek amacı annesinden intikam almaktır. Her şeyini ondan alacak, sonunda kapısına ihtiyaç duyacak ve annesi ona “İyi ki seni doğurdum oğlum” diyecek. Gülcemal, anasızlığını çocukluk yarasında gizleyen ve o yarayı asla kapatmayan güçlü ve acımasız bir adamdır. Annesinin dediği gibi bir yılan. Ancak Bursa’ya döndüğü ilk gün uzun kirpikli bir kızla karşılaşır.

Korku ve öfkeyle başlayan bu tanışıklık, uzun bir hikâyenin ilk cümlesidir. Deva, Gülcemal’in annesi Zafer Hanım’ın yanında çalışan bir ipek boya ustasıdır. Üstelik Deva’yı Zafer Pehlivan büyütmüştür. O onun manevi annesi ve Deva evlenmek üzere. Ancak Gülcemal ve en büyük düşmanı Zafer Pehlivan bu düğünün gerçekleşmemesi için ellerinden geleni yapacaktır.

Bu düğünü bozmak için herkesin kendi hesabı var. Her şeyden habersiz olan saf Deva, bir gün içinde hayatının alt üst olmasını izleyecektir.

Gülcemal dizisi nerede çekildi?

Gülcemal dizisi Bursa’da çekilmektedir. Ancak dizinin ilerleyen bölümleri İstanbul’da devam edecek.

Gülcemal uyarlaması mı?

Dizinin gerçek bir hikaye olup olmadığı şu an için bilinmiyor.

Döküm

· Murat Ünalmış (Gülcemal)

· Melis Sezen (Deva)

· Edip Tepeli

· Nilay Erdönmez

· Atilla Şendil

· Cahit Gök

· Nilüfer Açıkalın

· Samet Kaan Kuyucu

· Meltem Akçal

· İpek Ayaz Kortunç

· Sabahattin Yakut

· Gökcem Çoban

· Melike Küçük

· Ayda Aksel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu