Haber

F.Bahçe, Trabzonspor maçına 2 değişiklikle başladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor karşısında oynadığı son Pendikspor XI’inden 2 değişiklik yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında F.Bahçe, evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, son Pendikspor maçına 11’den 2 değişiklikle başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal, son lig maçında sakatlanan Rodrigo Becao ve Fred’in yerine Jayden Oosterwolde ve Miha Zajc’ı görevlendirdi.

Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Joshua King, Alexander Djiku, Rodrigo Becao ve Fred sakatlıkları nedeniyle F.Bahçe kadrosuna dahil edilmedi.

Oosterwolde 3. kez stoperde

Maça stoperde başlayan F.Bahçe’nin 22 yaşındaki sol beki Jayden Oosterwolde, maça stoper olarak başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off ilk maçında Oosterwolde’a ilk olarak Twente karşısında Djiku ile stoper görevi verdi. Pendikspor karşılaşmasında 46. dakikada Becao’nun yerine oyuna giren Oosterwolde, stoperde Samet’le birlikte forma giydi.

Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor karşısında; Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Edin Dzeko 11. olarak start aldı.

Yedeklerde ise İrfan Can Eğribayat, Ryan Kent, Mert Müldür, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Miguel Crespo, Bartuğ Elmaz, Muhammet İmre, Yusuf Akçiçek ve Emre Mor yer aldı.

Emre Mor 102 gün sonra kadroda

Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Emre Mor, 102 gün sonra kadroda yer aldı. 26 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Zimbru karşısında oyuna girdikten 12 dakika sonra sakatlandı. Tedavi süreci ve kişisel antrenmanın ardından Emre Mor, ilk kez takımda resmi maçta yer aldı.

Ülker Stadı’nın biletleri tükendi

Bu dönem Ülker Stadyumu’nda oynanan Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarında tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, Trabzonspor karşılaşmasına da büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar tribünleri doldurarak takıma tezahüratlarla destek verdi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu