Teknoloji

EA Sports FC 24 Ultimate Team Fragmanı Yayınlandı

Elektronik Sanatlar ve EA Sports, EA Sports FC 24 Ultimate Team modu fragmanı oyuncularla Altı buçuk dakikalık fragman ile yeni oyundaki mod gösteriliyor.


İlginizi çekebilir:  EA Sports FC 24. Maç Günü Görüntüleri Yayınlandı


Electronic Arts ve EA Sports, 29 Eylül 2023’te çıkacak olan EA Sports FC 24 için tanıtımlarına devam ediyor. Temmuz ortasındaki olay örgüsünün ardından oynanış, işgal modu ve Matchday’in ayrıntılı açıklamalarının yer aldığı görseller yayınlandı. Şimdi Ultimate Team modunun zamanı geldi. Yayınlanan yeni görsel ile Evolutions, kadın futbolcuların dahil edilmesi, Team Chemistry, Icon Chemistry ve diğer özelliklerden bahsedildi.

EA Sports FC 24 Ultimate Team Fragmanı

Futbol oyunları tarihinde ilk kez EA Sports tarafından geliştirilen Evolutions özelliği ile oyuncularımızın performansını artırabileceğiz. Öyle ki, bize verilen görevleri tamamlayarak, kişisel beceri ve oyuncu eşyalarının görünümü dahil olmak üzere çeşitli istatistiklerde iyileştirmeler gözlemleyebileceğiz. Bu iyileştirmeler, oyuncuların maçlarda geliştirmek istedikleri yönde oyuncularını kullanmalarına olanak sağlayacak.

Bir diğer dikkat çekici yenilik ise tabi ki kadınların bile Ultimate Team modunda olacak olması. Bu sayede oyuncular dünyanın her yerinden kadın oyuncuları transfer edebilecek ve kendi gruplarında oynayabilecekler.

Bildiğiniz gibi daha önce defalarca gündem olan Oyun Styles genel istatistiklerin ötesine geçerek futbolcularımızın ne kadar iyi olduklarını ve sahada nasıl oynadıklarını ortaya koyarak takımımızı oluşturmamızı sağladı. GameStyles+ ise oyuncularımıza çok az oyuncunun sahip olduğu becerileri kazandıracak.

Bunların dışında, EA Sports FC 24 Ultimate Team modunda görünecek ayrıntılar olacak olan daha büyük fotoğraf ve animasyonlu arka planlar, lig armaları ve Game Styles+ gibi çok daha büyük ayrıntılar sunan yeni oyuncu kartları ve topluluk geri bildirimleri olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu