Teknoloji

Dominion Digital Board Oyunu Mobil ve PC’ye Geliyor

Temple Gates Games, Dominion adlı oyununu hem taşınabilir hem de bilgisayarlar için sunmaya hazırlanıyor. Oyun 4 yıllık geliştirme sürecinin ardından çıkacak. Detaylar burada.

Temple Gates Games’in 4 yıldır üzerinde çalıştığı dijital masa oyunu Dominion’daki çalışmalar nihayet tamamlandı. Titizlikle çalışmalarını sürdüren geliştirici firma, oyunu bilgisayar ve taşınabilir cihazlarda eş zamanlı olarak sunacak. iOS, Android ve Steam üzerinden oyuncuların beğenisine sunulacak Dominion, 8 kişilik özel bir çalışma olarak dikkat çekiyor. Çünkü Temple Gates Games CEO’su Theresa Whileer tarafından yapılan açıklamalarda çalışmaların 8 kişilik bir grup tarafından sürdürüldüğü ve oyunun 4 yıl sonra hazır hale geldiği belirtildi. Ekipte Whiler’ın yanı sıra Jeff Gates, Donald X. Vaccarino, Keldon Jones, Laura Shigihara, Dylan Librande, Jimmy Chi ve Chris Haga da yer alıyor.

Dominion Beta 500 Bin Kişiye Ulaştı

Dominion Beta sürümünde 500 bin indirme alan oyun, ilk kez oyuncular tarafından denendi. Oyun ücretsiz olacak ve genişleme ve özel paketlerin yanı sıra oyun içi satın alma seçenekleri de sunacak. Bu açıdan deste oluşturma oyunu olarak tanıtılan Dominion’da başarılı olmak isteyenlerin ödeme yaparak avantaj elde etmeleri mümkün.

Dominion Digital Masa Oyunu Taşınabilir ve PC’ye Geliyor

Oyuncular küçük bir krallığı büyüterek genişletmeye çalışıyorlar. Bunun için güçlü bir deste oluşturmak şarttır. Güçlü destelere sahip oyunları kazananlar, zafer puanlarıyla hem krallıklarını geliştirir hem de güçlendirir.

Yıllar önce geliştirildi ancak geliştirici grubun başarısızlığı sonrasında proje Temple Gates Games tarafından devralındı. 2019’dan 2023’e kadar geliştirildikten sonra oyun yayınlanmaya hazır. Yenilenen oyun 15 büyük güncellemeyle desteklenecek. Yapay zekanın da yer aldığı oyun, tüm bölgelerdeki oyuncuların kullanımına sunulacak. Ayrıca açılışa özel birçok özel kampanya ve etkinlik de gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu