Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Akşener’e tehdit yanıtı: Özür dileyemez, karakter meselesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki polemik doruk noktasına ulaştı. GÜZEL PARTİ’nin ardından İstanbul İl Başkanlığı binası kurşunların hedefi oldu, “Sana başkan demeliydim ama başkan öyle konuşmaz. Recep Bey’in tehdidi üzerine partimiz 1. kattan ve 3. kattan vuruldu.” diyen Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tepkisi sert oldu.

“DEĞER VEREMİYORUM”

Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’ndaki 97 tesisin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener’e acı sözler söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul İl Teşkilatı bizim yönümüzde vuruldu. Gerçek ortaya çıktı. Şimdi Erdoğan’dan özür diler misiniz? Özür dileyemez, karakter meselesi. Özellikle bacılarımın bu hanıma çok iyi bir ders vermesini istiyorum. 14 Mayıs’ta ders. Çok çalışacağız inşallah.” ” terimlerini kullandı.

“REZENE ÇAYI İÇMESİNİ TAVSİYE EDERİZ”

“Benim tavsiyem papatya çayı içmeniz.” Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener’e bir kez daha rezene çayı içmeyi önerdi. Erdoğan, “Hanım dışarıda Hatay’a yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor. Önce gelin Çam ve Sakura’yı görün. Önce Ankara’daki şehir hastanelerini gelin görün. Hiç oralara gittiniz mi? Papatya çayı içti ve Papatya çayını tavsiye ettik. Kendisine rezene çayını tavsiye ettik.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu