Ekonomi

Akiş Boya’nın gurur gecesi

BURSA (İGFA) –Bursa’dan dünyaya açılan Akiş Boya, 67 yılını geride bırakarak bu özel yıl için Altın Ceylan’da anlamlı bir gece düzenledi.

Sadece Akiş Boya çalışanları ve basın mensuplarının katıldığı gecede; Şirket, 10 yıl, 20 yıl ve 30 yıl birlikte çalıştıkları çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini plaketle takdim etti.

Açılışta Akiş Boya Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İyigüllü ve Yusuf İyigüllü konuştu.

Ali İyigüllüAkiş Boya’nın temellerini atan rahmetli babaları Kadri İyigüllü anısına yaptığı konuşmada, geçmişten günümüze geldikleri noktalardan bahsetti.

Yusuf İyigüllüÖte yandan değişim ve dönüşümün altını çizdiği konuşmasında Akiş Boya’nın geleceğe hazırlanmış imajına vurgu yaptı.

Gecede şirket çalışanlarının hazırladığı özel röportaj yayınlanırken, Akiş Boya’da 30 yılı aşkın süredir görev yapan Fabrika Müdürü Boya Kovancı’nın özel ödülü de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı’na takdim edildi. yönetmenler. Melih İyigüllü sundu. İyi bir gecede; Akiş Boya, endüstri 4.0 ile birlikte gelişen ağır boya sektöründeki yenilikçi gelişmelerden bahsederken, Ar-Ge Merkezi’nde çevreye duyarlı su bazlı ve sürdürülebilir boyaların üretim çalışmalarından da bahsetti.

Renkli meydanlara ev sahipliği yapan gecede tüm çalışanlar keyifli anlar yaşarken, yeni yıl için güçlerini tazelediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu