Haber

Abdullah Avcı neden istifa etti? Trabzonspor’un yeni teknik direktörü kim olacak?

Son şampiyon Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı 2,5 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti. Futbol dünyasına damgasını vuran bu gelişme sonrası Abdullah Avcı istifa mı etti? Futbolseverler Abdullah Avcı’nın neden istifa ettiğini merak etti. Peki Trabzonspor’un yeni teknik direktörü kim olacak? Abdullah Avcı Trabzonspor’dan ayrıldı mı? Detaylar burada…

ABDULLAH AVCI TRABZONSPOR’DAN NEDEN AYRILDI?

Bordo-mavililerde Abdullah Avcı’nın dönemi salı akşamı sona erdi. Son şampiyon Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı görevinden ayrıldı. Tecrübeli öğretmen, istifasının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı. Abdullah Avcı’nın veda paylaşımı şöyle:

“Bazen durmak gerekir. Derin bir nefes almak, fazla düşünmemek ve olacaklara güvenmek gerekir. Çok sevdiğim Trabzonspor’a ve bu güzel şehrin güzel insanlarına, olmadan vedalaşma vakti geldi.” herhangi bir finansal talep, koşulsuz, hiçbir beklenti olmaksızın.

“Trabzonspor taraftarı çok hevesli. Beklentileri büyük. Her zaman kazanmak isterler. Kaybetmeye tahammülleri yok ve tüm bunlara hakları var. Fırtınalı topraklara bilerek geldik. Onlara vermiş olduğum için gurur duyuyorum.” hasret kaldıkları bir şampiyonluk… Taraftarlara, şehrin güzel insanlarına, yetkililerine, oyuncularıma, yönetim kurulundaki tüm özverili insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

“Buraya gelmemi, burada kalmamı, hayatımın en güzel anılarını yaşamamı sağlayan Ertuğrul Doğan Bey’e ayrı bir teşekkürü borç bilirim. Onu unutmayacağım. Kimse unutmasın. Şampiyon Trabzonspor devam etmeli. , geriye değil. Bölünmemeli, birleşmeli. Kazandıklarını kaybetmemeli ve çok güçlü. Çok daha parlak günleri bir yönetimle görmeli. “Trabzon’u ve Trabzonspor’u seviyorum. Hakkını al. “Açıklamalarını yaptı.

TRABZONSPOR’UN YENİ ANTRENÖRÜ KİM OLACAK?

Tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Lider adayı Ertuğrul Doğan’ın Avcı’dan sonra görüşmeyi planladığı ilk isim Sergen Yalçın olacak. Yalçın ile anlaşma sağlanamazsa sezon sonuna kadar kulüpten birinin teknik direktörlük yapması bekleniyor.

Bordeaux Blues’un bir diğer adayı Çağdaş Atan. Şu anda Kayserispor’u çalıştıran genç teknik adamın düşük bütçelerle elde ettiği başarılar nedeniyle üst sıralarda yer aldığı öğrenildi. Çağdaş Ata’nın Trabzonspor’a gelmek için sabırsızlandığı gelen bilgiler arasında. Trabzonspor’un yeni teknik direktörünü kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu